Potrebe

Zemlja zagotavlja dovolj, da zadovolji potrebe vseh ljudi, ampak ne dovolj, da zadovolji pohlep vseh ljudi (Mahatma Ghandi)

Ljubezen

Ljubezen je kot zrak, ki ga dihamo. Ne moremo je vedno videti, čeprav jo lahko vedno čutimo, uporabljamo in potrebujemo.

Čustva

Čustva so kot voda, pridejo in gredo ter se nenehno spreminjajo

Strast

Strasti so kot ogenj, koristne na tisoč načinov in nevarne samo v enem, v njihovem presežku (Christian Nestell Bovee)

Pozdravljeni

Pozdravljeni na spletni strani Inštituta za psihoterapijo in psihologijo!

Na tej strani najdete vse informacije v povezavi z aktivnostmi, ki se odvijajo na Inštitutu. Tukaj so vse potrebne informacije glede psihoterapij, delavnic in predavanj, ki jih organiziramo za posameznike, pare, skupine in podjetja. Cilj našega delovanja je ponuditi storitve, ki vam bodo pomagale razviti vaše potenciale in izboljšati kvaliteto vašega zasebnega in/ali poslovnega življenja. Verjamemo, da so naši potenciali neomejeni in iz tega razloga so v našem logotipu simbol neskončnosti in partnerja, ki si pri osebni rasti pomagata in podpirata.

 

Delavnice

Posamezniki se lahko odločijo za različne delavnice, ki so usmerjne v osebno rast, izboljšanju odnosov in izboljšanju psihičnega počutja. Izvajamo pa tudi razne delavnice za podjetja, ki vam bodo izboljšale počutje vaših zaposlenih ter njihovo produktivnost.

Na spletni strani si lahko preberete nekaj naših predlogov za izvedbo delavnic, lahko pa izvedemo tudi delavnico s temo po vaši želji.

Image courtesy of Salvatore Vuono at FreeDigitalPhotos.net

Novice

Psihoterapija v Mariboru

Po daljšem premoru smo v Inštitutu za psihoterapijo in psihologijo zavihali rokave in za vas začeli urejati in opremljati nove prostore v Mariboru.

» Več...

Celje

Trenutno največji mejnik IPP predstavlja leto 2013, ko se nam je po letih upanja in iskanja izpolnila velika želja. Uspelo nam je najti nove prostore in jih na novo opremiti v skladu z našimi željami in potrebami naše dejavnosti.

» Več...