Potrebe

Zemlja zagotavlja dovolj, da zadovolji potrebe vseh ljudi, ampak ne dovolj, da zadovolji pohlep vseh ljudi (Mahatma Ghandi)

Ljubezen

Ljubezen je kot zrak, ki ga dihamo. Ne moremo je vedno videti, čeprav jo lahko vedno čutimo, uporabljamo in potrebujemo.

Čustva

Čustva so kot voda, pridejo in gredo ter se nenehno spreminjajo

Strast

Strasti so kot ogenj, koristne na tisoč načinov in nevarne samo v enem, v njihovem presežku (Christian Nestell Bovee)

Pozdravljeni

Pozdravljeni na spletni strani Inštituta za psihoterapijo in psihologijo!

Na tej strani najdete vse informacije v povezavi z aktivnostmi, ki se odvijajo na Inštitutu. Tukaj so vse potrebne informacije glede psihoterapij, delavnic in predavanj, ki jih organiziramo za posameznike, pare, skupine in podjetja. Cilj našega delovanja je ponuditi storitve, ki vam bodo pomagale razviti vaše potenciale in izboljšati kvaliteto vašega zasebnega in/ali poslovnega življenja. Verjamemo, da so naši potenciali neomejeni in iz tega razloga so v našem logotipu simbol neskončnosti in partnerja, ki si pri osebni rasti pomagata in podpirata.

 

Partnerska psihoterapija

Partnerska terapija poteka podobno kot individualna, poudarek pa je na odnosu med partnerjema, zato pa je tudi zelo pomembno, da se ustvari varno okolje, kjer lahko komunikacija med partnerjema nemoteno poteka. Partnerska terapija pomaga z uporabo različnih tehnik poiskati in mobilizirati vire, ki so potrebni za izgradnjo boljšega partnerskega odnosa. Največkrat se pari zatečejo v psihoterapiju po pomoč zaradi težav s komunikacijo, z zaupanjem, odtujenostjo, nepredelanimi zamerami, spolnostjo in nezvestobo.

Partnerska psihoterapija vam lahko tudi razkrije drugačen, nov pogled tako na težavo kot tudi na partnerja.

Novice

Psihoterapija v Mariboru

Po daljšem premoru smo v Inštitutu za psihoterapijo in psihologijo zavihali rokave in za vas začeli urejati in opremljati nove prostore v Mariboru.

» Več...

Celje

Trenutno največji mejnik IPP predstavlja leto 2013, ko se nam je po letih upanja in iskanja izpolnila velika želja. Uspelo nam je najti nove prostore in jih na novo opremiti v skladu z našimi željami in potrebami naše dejavnosti.

» Več...